Към съдържанието

Изтриване на акаунта ви

Как да изтриете акаунта си в TrackerScan, какво се изтрива и какво се запазва.

В приложението

  1. Отворете TrackerScan.
  2. Отидете в Настройки.
  3. Докоснете Изтриване на акаунта и потвърдете.

Изтриването е незабавно и необратимо.

Без приложението

Изпратете имейл до hello@trackerscan.app от адреса на Google акаунта, с който сте влезли, с молба да изтрием акаунта ви. Ще го изтрием в рок от 30 дни и ще потвърдим с имейл.

Първо отменете абонамента си

Изтриването на акаунта не спира абонамент в Google Play. Отменете го в Google Play (Плащания и абонаменти, Абонаменти), в противен случай Google ще ви таксува отново.

Какво се изтрива и какво се запазва

Изтрива се: вашият акаунт, имейл адресът ви, сесиите ви за вход, записите за пробния период и абонамента, токенът ви за известия и настройките ви.

Запазва се: хеширана с ключ стойност на идентификатора на вашия Google акаунт и на имейл адреса ви, за да не може същият вход да получи втори безплатен пробен период. Тя не съдържа имейл адрес; вижте политиката за поверителност. Google Play запазва записите за вашите плащания.

Данни за тракери на телефона ви

Засичанията на тракери и местата никога не са били на нашия сървър. Изтрийте ги в приложението (Настройки, Откриване, Изтриване на данните за тракери) или деинсталирайте TrackerScan.