מחיקת החשבון שלכם
איך למחוק את חשבון TrackerScan שלכם, מה נמחק ומה נשמר.
באפליקציה
- פתחו את TrackerScan.
- עברו אל הגדרות.
- הקישו על מחיקת חשבון ואשרו.
המחיקה מיידית ובלתי הפיכה.
בלי האפליקציה
שלחו הודעת דוא"ל אל hello@trackerscan.app מכתובת חשבון Google שבה נכנסתם, ובקשו למחוק את החשבון שלכם. אנו מוחקים אותו תוך 30 ימים ומאשרים בדוא"ל.
בטלו תחילה את המנוי שלכם
מחיקת החשבון שלכם אינה עוצרת מנוי ב-Google Play. בטלו אותו ב-Google Play (תשלומים ומנויים, מנויים), אחרת Google תחייב אתכם שוב.
מה נמחק ומה נשמר
נמחק: החשבון שלכם, כתובת הדוא"ל שלכם, הפעלות הכניסה שלכם, רשומות הניסיון והמנוי שלכם, אסימון ההתראות שלכם וההעדפות שלכם.
נשמר: גיבוב עם מפתח (keyed hash) של מזהה חשבון Google שלכם ושל כתובת הדוא"ל שלכם, כדי שאותה כניסה לא תקבל ניסיון חינם שני. הוא אינו מכיל כתובת דוא"ל; ראו את מדיניות הפרטיות. Google Play שומרת את רשומות התשלומים שלכם.
נתוני מכשירי מעקב בטלפון שלכם
זיהויים של מכשירי מעקב ומקומות מעולם לא נשמרו בשרת שלנו. ניתן למחוק אותם באפליקציה (הגדרות, זיהוי, מחיקת נתוני מכשירי מעקב) או להסיר את TrackerScan.