Kustuta oma konto
Kuidas oma TrackerScan-konto kustutada, mis kustutatakse ja mis alles jääb.
Rakenduses
- Ava TrackerScan.
- Mine jaotisse Seaded.
- Puuduta nuppu Kustuta konto ja kinnita.
Kustutamine toimub kohe ja on lõplik.
Ilma rakenduseta
Saada e-kiri aadressile hello@trackerscan.app sellelt aadressilt, mis on seotud Google'i kontoga, millega sisse logisid, ja palu meil konto kustutada. Kustutame konto 30 päeva jooksul ja kinnitame selle e-kirjaga.
Tühista kõigepealt oma tellimus
Konto kustutamine ei peata Google Play tellimust. Tühista see Google Plays (Maksed ja tellimused, Tellimused), muidu Google võtab sinult uuesti tasu.
Mis kustutatakse ja mis jäetakse alles
Kustutatakse: sinu konto, e-posti aadress, sisselogimissessioonid, prooviperioodi ja tellimuse andmed, teavitusmärgis ning seaded.
Jäetakse alles: sinu Google'i konto identifikaatori ja e-posti aadressi võtmega räsi, et sama sisselogimisega ei saaks uuesti tasuta prooviperioodi. See ei sisalda e-posti aadressi; vt privaatsuspoliitikat. Google Play säilitab sinu maksete andmed.
Jälgijate andmed telefonis
Jälgijate tuvastused ja asukohad pole kunagi olnud meie serveris. Kustuta need rakenduses (Seaded, Tuvastamine, Kustuta jälgija andmed) või desinstalli TrackerScan.