Pāriet uz saturu

Dzēst savu kontu

Kā dzēst savu TrackerScan kontu, kas tiek dzēsts un kas tiek saglabāts.

Lietotnē

  1. Atveriet TrackerScan.
  2. Dodieties uz Iestatījumi.
  3. Pieskarieties Dzēst kontu un apstipriniet.

Dzēšana notiek nekavējoties un ir neatgriezeniska.

Bez lietotnes

Nosūtiet e-pasta ziņojumu uz hello@trackerscan.app no tās Google konta e-pasta adreses, ar kuru pieteicāties, lūdzot dzēst jūsu kontu. Mēs to dzēšam 30 dienu laikā un apstiprinām ar e-pasta ziņojumu.

Vispirms atceliet abonementu

Konta dzēšana neaptur Google Play abonementu. Atceliet to Google Play (Maksājumi un abonementi, Abonementi), citādi Google jums atkal iekasēs maksu.

Kas tiek dzēsts un kas tiek saglabāts

Dzēsts: jūsu konts, jūsu e-pasta adrese, jūsu pieteikšanās sesijas, jūsu izmēģinājuma un abonementa ieraksti, jūsu paziņojumu marķieris un jūsu iestatījumi.

Saglabāts: jūsu Google konta identifikatora un e-pasta adreses jaucējkods ar atslēgu, lai ar to pašu pieteikšanos netiktu piešķirts otrs bezmaksas izmēģinājums. Tajā nav e-pasta adreses; skatiet privātuma politiku. Google Play glabā jūsu maksājumu ierakstus.

Izsekotāju dati tālrunī

Izsekotāju novērojumi un vietas nekad nav bijušas mūsu serverī. Dzēsiet tos lietotnē (Iestatījumi, Noteikšana, Dzēst izsekotāju datus) vai atinstalējiet TrackerScan.