Usuń swoje konto
Jak usunąć konto TrackerScan, co zostaje usunięte, a co zachowane.
W aplikacji
- Otwórz TrackerScan.
- Przejdź do Ustawienia.
- Dotknij Usuń konto i potwierdź.
Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne.
Bez aplikacji
Wyślij e-mail na adres hello@trackerscan.app z adresu konta Google, którego używasz do logowania, z prośbą o usunięcie konta. Usuniemy je w ciągu 30 dni i potwierdzimy e-mailem.
Najpierw anuluj subskrypcję
Usunięcie konta nie zatrzymuje subskrypcji Google Play. Anuluj ją w Google Play (Płatności i subskrypcje, Subskrypcje), w przeciwnym razie Google nadal będzie pobierać opłaty.
Co zostaje usunięte, a co zachowane
Usunięte: Twoje konto, adres e-mail, sesje logowania, rekordy okresu próbnego i subskrypcji, token powiadomień oraz ustawienia.
Zachowane: skrót z kluczem (hash) identyfikatora konta Google i adresu e-mail, dzięki czemu ten sam login nie otrzyma ponownie darmowego okresu próbnego. Nie zawiera adresu e-mail; zob. polityka prywatności. Google Play przechowuje rekordy Twoich płatności.
Dane o lokalizatorach w telefonie
Wykrycia lokalizatorów i miejsca nigdy nie były zapisywane na naszym serwerze. Usuń je w aplikacji (Ustawienia, Wykrywanie, Usuń dane o lokalizatorach) lub odinstaluj TrackerScan.