Prejsť na obsah

Vymazanie účtu

Ako vymazať váš účet TrackerScan, čo sa vymaže a čo sa ponechá.

V aplikácii

  1. Otvorte TrackerScan.
  2. Prejdite na Nastavenia.
  3. Klepnite na Vymazať účet a potvrďte.

Vymazanie je okamžité a trvalé.

Bez aplikácie

Pošlite e-mail na adresu hello@trackerscan.app z adresy Google účtu, ktorým ste sa prihlásili, so žiadosťou o vymazanie vášho účtu. Účet vymažeme do 30 dní a potvrdíme to e-mailom.

Najprv zrušte predplatné

Vymazanie účtu nezastaví predplatné v Google Play. Zrušte ho v Google Play (Platby a predplatné, Predplatné), inak vám Google bude znova účtovať poplatky.

Čo sa vymaže a čo sa ponechá

Vymazané: váš účet, vaša e-mailová adresa, vaše relácie prihlásenia, záznamy o skúšobnej verzii a predplatnom, váš token na oznámenia a vaše nastavenia.

Ponechané: kľúčovaný hash identifikátora vášho Google účtu a vašej e-mailovej adresy, aby sa tým istým prihlásením nedala získať druhá bezplatná skúšobná verzia. Neobsahuje e-mailovú adresu; pozrite si zásady ochrany osobných údajov. Google Play uchováva záznamy o vašich platbách.

Údaje o lokátoroch v telefóne

Zistenia lokátorov a miesta sa nikdy nenachádzali na našom serveri. Vymažte ich v aplikácii (Nastavenia, Detekcia, Vymazať údaje o lokátoroch) alebo odinštalujte TrackerScan.